Tarieven

Hieronder volgen de prijzen* per onderdeel.

Demonstraties

De prijs* voor een demonstratie van ervaren fierljeppers op een wedstrijdaccommodatie is 160 euro per half uur. Onderdeel van de demonstratie is een korte uitleg van het fierljeppen, eventueel aangevuld met videobeelden. Bij de demonstratie zullen drie springers aanwezig zijn.

Clinics

De prijs* voor een clinic met ervaren instucteurs op een wedstrijdaccommodatie is 16 euro per persoon met een minimum van 10 personen (of 160 Euro). Onderdeel van de clinic is een korte uitleg van het fierljeppen, eventueel aangevuld met videobeelden. Bij de clinic zullen minimaal twee mensen (instructeur en/of springer) aanwezig zijn.

Poldertocht

De prijs* voor een poldertocht met ervaren instucteurs is 16,50 euro per persoon met een minimum van 10 personen (of 165 euro). Onderdeel van de poldertocht is een korte uitleg van het fierljeppen, eventueel aangevuld met videobeelden. Bij de tocht zullen minimaal twee mensen (instructeur en/of springer) aanwezig zijn.

Eigen locatie

De kostenvergoeding* voor een fierljepfeest op uw eigen locatie bedraagt minimaal 600 Euro. In onderling overleg wordt een offerte opgesteld waarin de definitieve aanbieding wordt gedaan. Deze is onder meer afhankelijk van uw wensen, zoals het al dan niet zelf opbouwen van schansen, en de reisafstand. Ook is het aantal begeleiders op de dag zelf van invloed op de prijs.

Extra diensten

Foto's

Wanneer u een professionele fotograaf wenst bij het fierljepfeest, dan betaalt u een aanvangstarief van 50 euro. Foto's worden naar wens voor u afgedrukt en toegezonden naar het gewenste adres en kosten 4 euro per foto. Eventueel kunnen foto's ook gepubliceerd worden op een webpagina.

Catering

Bij uw fierljepfeest kunnen wij catering verzorgen. Hierover kunnen individuele afspraken gemaakt worden. U kunt uw wensen bij de boeking bekend maken en wij zullen op basis van uw wensen een offerte verstrekken.

Prijzen

Bij uw fierljepfeest kunnen wij prijzen (medailles, bekers etc.) verzorgen. Hierover kunnen individuele afspraken gemaakt worden. U kunt uw wensen bij de boeking bekend maken en wij zullen op basis van uw wensen een offerte verstrekken.

Diploma's

Voor de deelnemers die de daadwerkelijke sprong over het water durven te maken, kunnen wij een "certificaat van moed" verstrekken. Het professioneel ontworpen diploma (op 120 grams papier) kost 2,50 euro. Wij verzoeken u bij de aanvraag aan te geven of u hier prijs op stelt.

Website

Het is mogelijk om een website te laten ontwikkelen voor uw fierljepfeest. Er geldt hier een starttarief van 50 euro. Standaard is hierbij inbegrepen het publiceren van foto's van uw fierljepfeest. Voor eventuele extra wensen zoals bijvoorbeeld een vooraankondiging rekenen wij een uurtarief van 60 euro per uur.

Overnachting

Er zijn verschillende mogelijkheden om in de buurt te blijven overnachten. De tarieven zijn afhankelijk van de aanbieder. Klik hier voor meer informatie.

Vergaderruimte

Er zijn ook verschillende mogelijkheden om in de buurt te vergaderen. De tarieven zijn afhankelijk van de aanbieder. Klik hier voor meer informatie.


* Vooruitbetaling

* Bij opdrachten groter dan 200 Euro vragen wij om een vooruitbetaling van 50%. Vraag onze contactpersoon voor meer informatie (over bankgegevens e.d.)